Huuhtele ja valuta kikherneet. Huuhtele ja leikkaa parsakaali nupuiksi. Puolita isoimmat nuput. Leikkaa varsi ohuiksi viipaleiksi. Pese ja kuori porkkana. Halkaise porkkana pituussuunnassa ja leikkaa viipaleiksi.
Kiehauta vesi kattilassa. Lisää kasvikset ja keitä 5 minuuttia. Lisää nuudelit mausteineen, kikherneet ja kookosmaito kattilaan. Anna keiton kiehahtaa ja nuudeleiden pehmentyä.
Halutessasi viimeistele keitto chilihiutaleilla ja hienonnetulla korianterilla. Tarjoa heti.
Vinkki: Voit valmistaa keiton myös pakastekasviksista.
Vinkki: Täysjyvänuudeleilla saat entistäkin ruokaisamman keiton.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
121
508
1,3 g
0,5 g
23,3 g
0,3 g
1,3 g
3,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
230 g (1 pkt) kikherneitä,
300 g (1) parsakaali,
1 kpl porkkana,
8 dl vettä,
200 ml (1 prk) kookosmaitoa,
chilihiutaleita,
korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli